Ovenheerlijk van bij ons

Verandering van taart doet eten. Regelmatig verandert onze kaart. Alleen de klassiekers behouden een vaste stek: chocoladetaart (glutenvrij), kaastaart met speculaas en aardbei , appelkruimeltaart met roodfruit.

Eet je geen gluten, lactose of suiker? Geen nood: er is taart voor iedereen.

Formaat 10-12 personen.

Je kan je taart gezellig bij opeten of bestellen. Kies zelf of je ze ophaalt of liever laat leveren.

Pannenkoekentaart Brûlée

Pannenkoekentaart Brûlée

Droom uit jouw kindertijd

Heerlijk verse pannenkoeken gestapeld met daartussen een frisse crème van mascarpone met limoen. Bovenop een krokant laagje suiker en vers fruit van het seizoen.
Feest kaastaart met vanille en passievrucht

Feest kaastaart met vanille en passievrucht

Fris en fruitig

Een van onze klassiekers met een twist. De vulling is verrijkt met vanille uit Madagascar. Bovenop een zuurzoete coulis van passievrucht, afgewerkt met vers fruit van het seizoen. De taart kan je glutenvrij , lactosevrij en suikervrij verkrijgen.
Banana cheesecake met zoute karamel

Banana cheesecake met zoute karamel

hemels romig

Gebakken kaastaart van verse Klaartjes kaas met banaan op een krokante bodem van speculaas. Afgewerkt met een laagje zoute karamel en hazelnootjes. De taart kan je glutenvrij verkrijgen.
Soezentaart met vanille en chocolade

Soezentaart met vanille en chocolade

Verrassend klassiek

Klassieke banketbakkers soesjes gevuld met vanille pudding, samen gebracht tot een echte eyecatcher voor op de feesttafel. De soesjes zijn gedompeld in een ganache van pure chocolade en worden vergezeld van verse Belgische aardbeien en eetbare viooltjes.
Vegan citroentaart met  merengue

Vegan citroentaart met merengue

ieders favoriet in een plantaardig jasje

100% plantaardige taart op basis van citroen. Krokante bodem van noten en kokosnoot, zalig zoete topping van vegan meringue. Deze vegan taart is glutenvrij en lactosevrij.
Vegan limoentaart met avocado

Vegan limoentaart met avocado

Lekker bewust zondigen

100% plantaardige taart op basis van een frisse crème van kokosmelk, avocado en limoen. Krokante bodem van noten en kokosnoot. Vrij van geraffineerde suikers. Deze taart is Glutenvrij - lactosevrij en kan suikervrij worden gemaakt.
Feest tiramisu

Feest tiramisu

Italiaans op zijn vlaams

Krokante bodem van speculaas met daarop een romige mascarponevulling met vingerkoekjes gedoopt in koffie en Amaretto. Afgewerkt met heerlijk luchtige slagroom en cacao. Tijdens de KERST & NIEUWJAARSBESTELLING ook in het klein verkrijgbaar.
Chocoladetaart

Chocoladetaart

Puur en glutenvrij

Zelfgemaakte chocoladebrownie taart van Belgische topkwaliteit met een smeuïg laagje ganache.
Appel-framboos Kruimeltaart

Appel-framboos Kruimeltaart

Lekker klassiek

Zachte vanille cake belegd met Belgische appeltjes en framboos, afgewerkt met een krokante kruimellaag van blonde suiker en kaneel. Kan lactosevrij en glutenvrij worden gemaakt.