Onze passie op jouw bord

Een beetje kieskeurig zijn mag. Want om je goed te voelen, is evenwichtige voeding belangrijk. Daarom is Soep&Zoet er voor jou. Bij ons geniet je van kraakverse, huisbereide eenvoud. Eerlijk heerlijk.

Wij gebruiken alleen seizoensproducten uit de eigen streek. Klaartjeskaas, boerenbrood uit de steenoven van Bakkerij Wauters, ijs van Cremerie François: elke smaakmaker is afkomstig uit het Waasland. Bovendien biedt de kaart een uitgebreid aanbod aan gluten- en lactosevrije producten. Vergezel je maaltijd met homemade limonade, speciaal geblende thee of een koffie van Cuperus.

Hou je van zoet? Dan zijn er ambachtelijke koekjes en zelfgemaakt taarten. Dompel je onder in de heerlijke smaak van cacao met onze chocoladebrownie taart of driedubbele chocoladetaart. Of zet je zinnen op kaastaart met speculaas en rood fruit. Want geef toe: ook zoet zondigen moet af en toe kunnen.

Soep&Zoet tot de derde

Bewust

Om jouw eetwensen en -gewoonten te volgen, gaat Soep&Zoet bewust om met voeding. Zoet zondigen mag, maar alleen als het zondigen is met verse ingrediënten. Wij kiezen bewust voor seizoensproducten uit de eigen streek zonder veel bewaarmiddelen. Bovendien hebben wij met Bubble Post een ecologisch bewuste partner voor het transport van onze producten. Want vers koken is houden van het milieu.

Huisbereid

Wij vinden dat jij een rustmoment verdient. Die kleine dingen waar je thuis de tijd niet voor hebt om vers te bereiden, creëren wij graag voor jou. Wij zijn nu eenmaal verliefd op koken. Soep, taart, confituur, mayonaise, broodpudding en heel wat beleg: je kan het zo divers niet bedenken of wij maken het zelf. Kwaliteit laat zich bij Soep&Zoet meten aan de fijnheid van de maaltijden.

Creatief

Bij Soep&Zoet sta jij centraal. Omdat wij jou altijd iets nieuws willen brengen, houden wij van een creatieve twist. Wij willen ervoor zorgen dat jij jezelf terugvindt in onze creaties. Daarom serveren wij eten met persoonlijkheid, aangepast aan jouw persoonlijkheid.